Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

Uslovi kupovine

Uslovi korištenja

Nerzz Bešlagić d.o.o. pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.nerzzbeslagic.ba. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.

 

Na domeni www.nerzzbeslagic.ba određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici Nerzz Bešlagić Web Shop. Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja. Korištenjem online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na +387 32 731 600 ili na e-mail adresu webshop@nerzzbeslagic.ba.

 

Nerzz Bešlagić online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u Nerzz Bešlagić online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja. Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

 

Cijene navedene na www.nerzzbeslagic.ba izražene su u BAM i EURO (informativnog karaktera) valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na www.nerzzbeslagic.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude. Svaki korisnik Nerzz Bešlagić online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice Nerzz Bešlagić podložno je tužbi. 

 

Fotografije u online trgovini www.nerzzbeslagic.ba mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na www.nerzzbeslagic.ba mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Nerzz Bešlagić trgovina će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici www.nerzzbeslagic.ba sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. Nerzz Bešlagić d.o.o. neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici.


 

Nerzz Bešlagić Web Shop nastoji dati najbolju moguću uslugu. Nerzz Bešlagić d.o.o. ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na broj telefona +387 32 731 600 ili na e-mail webshop@nerzzbeslagic.ba.

 

Nerzz Bešlagić d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice nerzzbeslagic.ba. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom. www.nerzzbeslagic.ba je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Nerzz Bešlagić d.o.o. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja. Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice www.nerzzbeslagic.ba ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

 

Materijali koji se nalaze na nerzzbeslagic.ba su pravo kompanije Nerzz Bešlagić d.o.o. i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Nerzz Bešlagić d.o.o. je strogo zabranjeno. Nerzz Bešlagić d.o.o. može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

 

Saglasnost i promjena pravila

Uslovi korištenja internet stranice nerzzbeslagic.ba propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice nerzzbeslagic.ba krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice nerzzbeslagic.ba. Pravo korištenja stranice nerzzbeslagic.ba je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica. Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja i pravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice. Nerzz Bešlagić d.o.o. može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i  promjenama. Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice nerzzbeslagic.ba isključivo na odgovornost korisnika kao i da Nerzz Bešlagić d.o.o. ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.


 
 
 

Info

Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem info linije na br. +387 32 731 600 ili na e-mail adresu: webshop@nerzzbeslagic.ba.

 

Naziv firme: " Nerzz Bešlagić " d.o.o. Visoko

Sjedište: Ozrakovići bb, 71300 Visoko, Bosna i Hercegovina