Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

Plaćanje i dostava

Monri (kartično plaćanje) - MasterCard®, Maestro®, Visa

Monri je prvi domaći online servis za sigurno plaćanje. Svaki kupac koji želi da izvrši kupovinu na Nerzz Bešlagić shop web trgovini (www.nerzzbeslagic.ba) može izvršiti uplatu putem Monri-a UniCredit banke. Ovom uslugom moguće je plaćanje svim MasterCard, Maestro i VISA karticama. Sva plaćanja će se vršiti u domaćoj BAM valuti.


 

* * * * Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

 

Plaćanje pouzećem (na adresi)

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.


 

Dostava

Dostava je besplatna za područje cijele Bosne i Hercegovine za narudžbe vrijednosti preko 100,00KM. Dostava se vrši u roku od 3 radna dana od narudžbe. U vrijeme isporuke ne računaju se dani vikenda, vjerskih I državnih praznika.

Za narudžbe vrijednosti do 100,00KM trošak poštarine iznosi 10,00KM.

Isporuka se vrši do adrese naznačene u narudžbenici. Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi proizvode u stambeni prostor.

Sva naručena roba dostavlja se u roku od 3 radna dana od dana izvršenja narudžbe.

Narudžbe plaćene preko računa se isporučuju u roku od 3 radna dana od evidentiranja uplate.

Tokom same dostave kupac komunicira sa predstavnicima brze pošte.

Neophodno je da prilikom preuzimanja pošiljke na adresi kupca bude prisutna osoba starija od 18 godina.

Potrebno je predstavnicima brze pošte omogućiti nesmetan prilaz objektu pred koji treba dostaviti proizod/e (npr. ukloniti snijeg, led, krhotine i druge smetnje).

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja je 24 sata od trenutka prijema, to jeste da bi ista bila uvažena potrebno je obavijestiti i poslati fotografiju spornog artikla, ili oštećenja na istom. U kontakt se može stupiti putem telefona 061 021 555 ili putem e-mail adrese webshop@nerzzbeslagic.ba.

 

OSTALI UVJETI DOSTAVE

Svi proizvodi su adekvatno zapakovani kako bi se spriječila eventualna oštećenja koja nastaju prilikom uobičajenog rukovanja robom u transportu.

Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah reagovati ukoliko su na pošiljci vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima predstavnik brze pošte. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili provjeru trenutne lokacije pošiljke kontaktirati osoblje Nerzz Bešlagić-a na e-mail adresu webshop@nerzzbeslagic.ba ili na broj +387 61 021 555.