O nama

nerzz2016-logo

Kompanija Nerzz Bešlagić je vodeći brend u Bosni i Hercegovini, a prepoznatljiv je i u regiji. Ime NERZZ je rezultat dugogodišnje tradicije u izradi odjevnih predmeta, galanterije i dodataka od kože i krzna. Osim toga, bavimo se izradom enterijera i tapaciranog namještaj. Kao samostalna zanatska radnja firma egzistira od 1984. Godine 1989. se formira preduzeće „Bešlagić“ dok sljedeće godine firma postaje društvo sa ograničenom odgovornošću pod nazivom „Nerzz Bešlagić“.

Pored proizvodnje i prodaje naših modela i kreacija takođe radimo i popravke, farbanja i prekrojavanja svih odjevnih predmeta od kože i krzna.

Tokom dugogodišnje tradicije u proizvodnji kožne konfekcije i galanterije oformili smo i modni studio i osposobili uposlene da svake godine urade novu kolekciju prilagođenu modnim trendovima koju prezentujemo putem revija, sajmova, sponzorstava i medija.

U svom vlasništvu posjedujemo i kompjutersko iscrtavanje mustri i šablona što nam omogućava fleksibilnost u radu i izradi modela po željama i mjerama kupca.

Firma trenutno upošljava 60 radnika.

Dobrodošli!